THE BRAND: PHYSIO NATURA

Substanțele active derivate în mod natural din toata Italia: lauda pentru unicitate


Povestea Physio Natura începe în urmă cu 25 de ani, odată cu nașterea laboratorului de cosmetică naturală din Puglia: aici toate produsele cosmetice au fost întotdeauna create pentru a răspunde nevoilor reale ale oamenilor și pentru a fi aliați eficienți în munca profesioniștilor și profesioniștilor naturii. estetică. Suntem alături de ei și ne angajăm în fiecare zi să modelăm tratamente naturale care exemplifică o frumusețe profundă, cuprinzătoare, de durată și durabilă.

O odă pentru a vă bucura de viață la maxim: te afli în Universul Physio Natura

În natură poți găsi tot ce ai nevoie pentru a fi fericit.

Acolo, în acel ciclu generos de creație, se naște dorința de a căuta frumusețea și de a o experimenta pe propria piele.

Scopul nostru este să vă însoțim în căutarea armoniei în viața de zi cu zi.

Prin cosmetica naturală, Physio Natura vrea să te conducă să recreați echilibrul de care aveți nevoie pentru a vă bucura pe deplin de viață, cu toate cele cinci simțuri.

Formulările noastre sunt durabile, cuprinzătoare și senzoriale și încapsulează esența celor mai diverse identități teritoriale italiene. Nu doar cosmetice pentru corp și față, ci gesturi necesare și spontane pentru a se conecta cu sine, a face pauză și a avea grijă de nevoile zilnice ale fiecărui tip de piele și persoană.

Valorile noastre

01. Enjoy harmony

Cosmeticele Physio Natura dau viață unei experiențe de frumusețe tangibilă și senzorială. Datorită grijii cu care formulăm texturi și parfumuri și a priceperii manuale conținute în fiecare tratament profesional, atenția față de corp este amplificată, timpul se oprește, iese lejeritate, cu mult dincolo de piele.

02. Nature & Technology

Formulările noastre sunt create cu respect pentru mediul înconjurător, dar bazându-se pe cele mai bune tehnologii de pe piață, pentru a permite naturii să exprime tot ce este mai bun din sine în fiecare cosmetică.

Ingrediente active din plante, pentru cosmetice eficiente natural.

03. Skinply you

Pielea este granița noastră cu lumea, un prag prin care intrăm în contact cu ceea ce ne înconjoară, într-un mod unic și irepetabil. Physio Natura este autoîngrijire, cu gesturi simple, dar pline de semnificație: răsfățarea în mici momente de frumusețe, cu cosmeticele noastre, este o modalitate de a aprecia toată frumusețea vieții.

04. Professional network

Credem că cele mai mari schimbări sunt cele împărtășite: de aceea dorim să oferim profesioniștilor în frumusețea naturală o bogată bogată de cunoștințe, produse cosmetice și tratamente capabile să transmită armonie și bunăstare profundă.

05. Sustainability

Fiecare produs conceput și creat în laboratoarele noastre este rezultatul cercetării celor mai bune ingrediente prezente în Italia, pentru a respecta mediul și a spori biodiversitatea. Acordăm o mare atenție alegerii celor mai ecologice, reciclate și reciclabile ambalaje și suntem specializați în cosmetice vegane și cruelty free.

06. Made in Italy Lab

Laboratoarele Physio Natura au douăzeci de ani de experiență. Frumusețea pe care ne angajăm să o creăm are o valoare de durată, la fel și rădăcinile noastre, ancorate în valori clare și simple: natura în centru, cu secretele ei, minunile ei, efectele sale prodigioase asupra pielii.

Certificari