Idei de cadouri pentru frumusețe: dă armonie!

//

admas

Dacă ești în căutarea unor idei de cadouri de frumusețe, lasă-te inspirat de propunerile noastre pentru toate tipurile de ten.

Magia umple atmosfera cu lumini, zâmbete, emoții și dorințe. Cu toții căutăm cadoul perfect pe care să-l dedicăm celor pe care îi iubim, așa că ce este mai frumos decât un gest de dragoste?

Cosmeticele sunt mângâierea delicată, ritualul de frumusețe, de care toți avem nevoie cel puțin o dată pe zi.

Există multe formule cosmetice pentru fiecare nevoie și tip de ten, acesta este un factor important de luat în considerare. Recomandăm, așadar, să dăm produse cosmetice persoanelor dragi care ne sunt foarte apropiați și ale căror obiceiuri și preferințe le cunoaștem foarte bine.

Ce să oferi cuiva care iubește îngrijirea pielii?

Cei care sunt dependenți de îngrijirea pielii sunt foarte cunoscători despre formule și ingrediente active și au idei foarte clare despre ceea ce iubesc sau nu.
Te ajutam cu pachetele noastre cadou, 3 truse cosmetice diferite concepute pentru fiecare nevoie si dorinta.

Trusa de curatare

Cremă pură de curățare a feței și tonic facial:
un duo irezistibil care are grijă de pielea ta îndepărtând impuritățile, machiajul și excesul de sebum.

Crema demachianta, cremoasa si catifelata, curata delicat chiar si cea mai sensibila piele, invaluind-o intr-o senzatie de confort si catifelare. Tonicul, cu o atingere revitalizantă și răcoritoare, completează rutina prin îndepărtarea oricăror reziduuri de curățare și pregătirea pielii pentru tratamentele ulterioare. Este ideea de cadou de frumusețe perfectă pentru toate tipurile de ten, chiar și pentru cele mai delicate.

Kit duo illuminante

Crema Viso Energheia e Booster C:
un trattamento idratante che rivitalizza e ravviva la cute grazie alla Vitamina C e Acido Ferulico, due potenti alleati per una pelle straordinariamente luminosa contro i segni del tempo. Il mix di attivi antiossidanti protegge la pelle dai radicali liberi, prevenendo la formazione di rughe e macchie cutanee causate da Chronoaging e Photoaging. Un’idea regalo beauty che dona nuova luce alla pelle di chi ami.

Lasă un comentariu