Laboratoarele Physio Natura

Suntem în Puglia, în Putignano, în provincia Bari.

Suntem la începutul anilor 1990. Giovanni este un tânăr farmacist, pasionat de cosmetică, dedicat studiului proceselor care reglează natura și curios să descopere efectele benefice ale plantelor asupra omului.

Închis în laboratorul său, acel tânăr nu a experimentat cu o formulă chimică de neînțeles, ci a îmbrățișat un vis că pasiunea și orele petrecute în cercetare, într-o zi, se vor transforma într-o companie solidă și bine înființată.

În această perioadă, Giovanni o întâlnește pe Maria Antonietta, o tânără librară, pasionată, ca și el, de cosmetică. Maria Antoinetta, de dragul științei și al esteticii, și-a părăsit postul anterior și a fondat împreună cu Giovanni o nouă companie, numită PDT Cosmetici.

PDT Cosmetics este amplasată într-o unitate modernă cu laboratoare de Cercetare și Dezvoltare, Control Calitate, fabrici de producție, linii semiautomate de ambalare și încăperi mari pentru depozitarea produsului finit.

Organizarea afacerilor, sectoare de producție, laboratoare, traininguri, comunicare, muncă calificată, exporturi de Made in Italy în întreaga lume, sinergie cu instituții: aceasta este PDT COSMETICI si implicit Physio Natura.

Zilnic ne punem ideile in practica si, pentru a asigura cel mai bun rezultat, ne angajam sa ne punem laboratoarele mereu in frunte, punand cosmetologii nostri in conditia de a folosi echipamente moderne si tehnologii de varf. Fiecare dintre produsele noastre este supus unui control chimic, fizic și microbiologic, urmând reguli stricte, ceea ce este posibil datorită nivelului înalt al cercetării companiei noastre.

CERCETARE

Laboratorul de cercetare este esenta companiei, mereu angajat sa caute materii prime sigure si eficiente si lucrand in colaborare cu furnizorii certificati.

Productie

Compania dispune de mașini de emulsionare turbo în vid și malaxoare deschise cu diferite capacități pentru producție de masă în dimensiuni mici, medii și mari.

Controlul calitatii

The production phases comply with the Good Manufacturing Practice for cosmetics. All production batches are subjected to chemical, physical and microbiological control.

Formule

O echipă de cosmetologi profesioniști este foarte angajată în dezvoltarea formulărilor inovatoare pentru a oferi clientului produse originale și personalizate în conformitate cu reglementările în vigoare.

Ambalare

Ambalarea produsului vrac se realizeaza folosind linii semiautomate pentru umplerea borcanelor, sticlelor si tuburilor.