Petele solare: cum să le eliminați și să le preveniți

//

admas

Petele solare de pe față sunt o problemă foarte frecventă din cauza expunerii incorecte la soare, mai ales în lunile de vară.

„Lentigo-urile solare”, numite în mod obișnuit pete solare, apar ca pete de formă neregulată, a căror culoare poate varia între alun, roșcat sau maro închis, precum și dimensiunea care poate varia de la câțiva milimetri până la unul sau mai mulți centimetri.

Petele solare de pe față se formează mai ușor, deoarece fața este o parte a corpului expusă constant la razele soarelui, nu doar vara. Pentru a preveni petele solare este deci esential sa aplici o crema cu factor de protectie in timpul zilei si sa incerci sa iti protejezi fata cu accesorii precum palarii si ochelari de soare in cele mai calduroase ore ale zilei, mai ales daca apartineti unui fototip foarte usor.

Cum să elimini petele solare de pe față?
Petele solare sunt cauzate în principal de razele ultraviolete care interferează cu melanogeneza, adică mecanismul care duce la sinteza melaninei, determinând creșterea acesteia și, prin urmare, apariția lentigo-ului.

Este important să aveți grijă de zona afectată cu creme și tratamente care au efect de iluminare și depigmentare.

Boosterul facial de vitamina C de la Physio Natura ajută la combaterea crono-imbatrânirii și a îmbătrânirii foto. Combinația eficientă de vitamina C și acid ferulic reduce formarea de radicali liberi, luminând și uniformând tenul.

Pentru un ritual de wellness dedicat exclusiv tratamentului anti-pete, vă recomandăm linia Avelia: cremă de față, ser intensiv și mască concepute pentru uz profesional în cabină.

De altfel, formula acestei linii cosmetice are ca protagonist ingredientul activ tehnologic CHROMABRIGHTTM care combate petele solare de pe fata, intarziind formarea melaninei.

Aplicarea sinergica a boosterului facial de vitamina C si a liniei Avelia asigura o actiune corectiva, preventiva si depigmentanta.

Ai grijă de pielea ta și oferă o lumină nouă feței tale cu tratamente țintite și eficiente. Descoperă aliații naturali Physio Natura și lasă-te învăluit de o armonie redescoperită în interiorul și în afara ta.

Lasă un comentariu